Rechtsgebieden advocaat in enschede

Rechtsgebieden Advocaten Enschede

januari 24, 2017

by — Posted in Advocatuur

Als u zoekt naar bijstand in het recht, klop dan aan bij het professionele advocatenkantoor MRS- advocaten in Enschede. Wij hebben ervaring op verschillende rechtsgebieden. Daartoe behoren onder andere personen- en familierecht, civiele zaken, strafrecht of bestuursrecht. Wij helpen u door het woud van vaak complexe procedures en regelgeving de weg te vinden.

MRS advocaten actief op rechtsgebieden Enschede

RechtsgebiedenZoals gezegd, de advocaten van MRS zijn actief op een aantal rechtsgebieden in Enschede. Het strafrecht vormt een belangrijk terrein met doorgaans veel media-aandacht. Het vervolgen van misdadigers valt hieronder, maar ook politierechterzaken,  bezwaar tegen inbeslagname van goederen of de invordering van een rijbewijs. In het geval van een strafzaak kan u aanspraak maken op een Pro Deo advocaat als u zelf geen rechtsbijstand kan betalen. Wanneer u wel zelf uw advocaat moet betalen is het altijd mogelijk om van tevoren een inschatting van de kosten te krijgen tijdens ons gratis spreekuur. De meest uiteenlopende rechtsgebieden kennen onze advocaten in Enschede door en door. Voorafgaand en tijdens uw zaak leggen zij u alles helder uit en nemen samen met u de beslissingen.

Hoog oplopende schulden kunnen u in de hoek drijven. Bij een bedrijf kan het tot een faillissement komen. Gelukkig voorziet de overheid ook voor rechtspersonen in een schuldsaneringstraject, die bij de gemeente Enschede kan worden aangevraagd.

Deskundige hulp op diverse rechtsgebieden

MRS advocaten in Enschede kan particulieren en ondernemers bijstaan op het gebied van incassozaken. Dit betreft zowel geldvorderingen als verweren tegen vorderingen. Onze juridische kennis van diverse rechtsgebieden is uitmuntend, dus er kan op ons worden gebouwd.

De hulp van advocaten is op bepaalde rechtsgebieden zelfs verplicht, dit geldt bijvoorbeeld in alle gevallen voor civiele procedures. Voor rechtsgebieden variërend van sociaal zekerheidsrecht tot psychiatrisch patiëntenrecht, staan de deskundige advocaten voor u klaar op het kantoor in Enschede.