360 graden app maken

Eigen virtuele Android app

mei 29, 2017

by — Posted in Software

Een eigen virtuele app voor op de smartphone is een nieuwe manier om te communiceren met cliënten of bezoekers van uw organisatie. Ideaal, want u kunt hen een beleving bieden die veel meer leeft dan een beschrijving op papier. Het is ook een grotere beleving is dan dat men zal hebben met alleen het bekijken van foto’s of video’s. Deze worden weliswaar wel gebruikt in de app, maar Virtual Reality voegt er nog een dimensie aan toe. Met Virtual Reality is het alsof mensen werkelijk op de plek staan die ze bekijken. Het geeft een extra dimensie de bezichtiging van een woning, vooruitblik op een reis, presentatie van een sportevenement, of een voorproefje op een attractie of voorstelling. Zelfs een virtuele proefrit met een nieuwe auto behoort tot de mogelijkheden!

Zelf samenstellen

Met behulp van de juiste software kunt u zelf een app samenstellen. Compleet met eigen logo, huisstijl en contactinformatie. Middels een eenvoudig te bedienen content managementsysteem kunt u uw eigen foto’s en filmpjes uploaden om een virtuele wereld te creëren die aansluit bij het doel van uw app. Uw cliënten kunnen vervolgens gebruik maken van die app op hun smartphone, en met een Virtual Reality bril de driedimensionale beelden bekijken.

Cliënten kunnen dan bijvoorbeeld hun nieuwe keuken bezichtigen. De app kan interactief gemaakt worden,  zodat klanten de kleuren kunnen aanpassen om te kijken welk effect dat heeft.

Enthousiasme

Gebruik van 360 graden appAls klanten op deze manier hun gewenste object kunnen bekijken, hebben ze een veel betere voorstelling ervan. Zonder dat het veel tijd of moeite kost. De virtuele wereld van de app kan zelfs in de luie stoel bekeken worden.

Maar wat klanten op deze manier zien, blijft wel beter in het geheugen hangen. Men kan ook overleggen met vrienden of familie. En dat alles in de huiselijke sfeer. Bij wijze van spreken vanuit de luie stoel, onder het genot van een glas bier of wijn en een borrelhapje.

Men voelt zich dan veel relaxter. Beslissingen kunnen goed overwogen worden. U krijgt te maken met enthousiaste klanten, die bewuste keuzes maken.

Een goed content management systeem voor een betaalbare prijs

Bent u zelf enthousiast geworden? Neem dan eens contact op met een developer van een goed content managementsysteem voor virtuele applicaties. Smart2VR bijvoorbeeld, heeft een systeem ontwikkeld waarbij u voor een betaalbaar bedrag 24 uur per dag, en zeven dagen per week uw app kan samenstellen, en content kunt uploaden. Probeer het eens uit, u zult versteld staan van de mogelijkheden!

360 graden app laten maken