Kracht van autoreclame

De kracht van autoreclame

februari 20, 2018

by — Posted in Reclame

Een voordelig maar effectief middel in je marketing is de kracht van autoreclame. Nergens anders dan onderweg of op de parkeerplaats kan je zo goed opvallen bij potentiële klanten. De kracht van autoreclame is vooral groot voor B2C bedrijven als ze met hun bedrijfsauto of bedrijfsbus constant door hun stad of regio rijden. We leggen je hier wat fijne weetjes uit voor je naamsbekendheid vergroten door de mogelijkheden en kracht van autoreclame.

Elke ondernemer die zichzelf serieus neemt en trots is op de zaak, zal kiezen voor een persoonlijk tintje door middel van autoreclame. In feite heb je dan een rijdende advertentie, maar dan niet zo’n kostbare in een ongelezen krant die mensen gelijk bij het oud papier doen. Een gespecialiseerd reclamebureau of signing bedrijf kan jou deze diensten aanbieden qua autoreclame:

  1. Vochtbeschermde bestickering

  2. Autobelettering

  3. Nauwkeurig spuiten met speciale autolak

  4. Advies, inspiratie en design

De kracht van autoreclame: kleine investering voor groot effect

Of het nu gaat om een enkele bedrijfsauto of een compleet wagenpark, een expert in sign en markering weet er wel raad mee. Met een geringe investering heb je al een rijdend visitekaartje op je auto. Dit leidt ertoe dat mensen je makkelijker gaan zien als autoriteit op je gebied en als een serieus te nemen bedrijf.

Vraag aan ondernemers die je kent of zij goede ervaringen hebben met een letterspecialist of reclamebureau met de specialisatie borden, markering en belettering. Verzoek bij dit soort experts om een offerte, dan weet je wat de mogelijkheden en kosten zijn. Laat je verbazen door de zeer concurrerende tarieven in deze tak van reclame. Autoreclame is tegenwoordig steeds goedkoper door digitale technieken. Vroeger was immers een kunstschilder nodig met een vaste hand. Laat je tevens goed adviseren door je signmaker of beletteraar. Want je kent vast de slechte voorbeelden van bijvoorbeeld schuifdeuren van bedrijfsbusjes. Een autoreclame expert kan jou alles vertellen over moderne technieken als computergesneden belettering en full colour folieprints.

Design ook mogelijk bij expert autoreclame

Overweeg of je je bestaande logo en huisstijl gebruikt, of gebruik wil maken van hun eventuele ontwerper. Want een perfect design met een goede vormgeving is natuurlijk van groot belang. Een professional maakt gebruik van milieuvriendelijke en UV-bestendige methodes. Dit garandeert de kleurvastheid en een lange levensduur.

Een andere reden waarom een ondernemer een keuze maakt voor autoreclame is om op een voordelige manier autoschade te maskeren. Misschien iets voor je om over na te denken. Vergroot je naamsbekendheid en je omzet, ontdek de kracht van autoreclame!