auto's voor export

Auto export informatie

januari 24, 2017

by — Posted in Automotive

Auto export kunt u regelen via GlobalCar. Jaarlijks verzorgen wij de export van talloze nieuwere en oudere auto’s. Wij regelen alle papieren, zoals een exportverklaring en alle andere zaken die u nodig hebt voor de auto export.

Auto export regelt u via GlobalCar

auto export internationaalHet zelf exporteren van een auto is een heel gedoe. U moet ook goed zorgen dat u aan alle geldende regelgeving voor de auto export voldoet. Een fout maken daarmee kan u duur komen te staan. Het is daarom beter om de export aan een professioneel bedrijf over te laten. Dit bedrijf hebt u gevonden in GlobalCar. Door onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat de auto export altijd goed geregeld wordt. U zult niet voor nare financiële verrassingen komen te staan, en alles komt prima in orde. Binnen korte tijd kunt u de auto export afronden en de auto vervoeren naar het land van bestemming.

GlobalCar neemt u al het papierwerk uit handen

U hoeft zich geen zorgen te maken over de hele papierwinkel die komt kijken bij de auto export. Wij zijn hier zeer goed van op de hoogte en nemen u alles uit handen. U kunt het exportproces afronden met de minst mogelijke moeite voor uzelf. Ook worden er geen fouten door ons gemaakt. Tegen een bescheiden vergoeding hoeft u zelf bijna niets meer te doen. Zorgt u er wel voor dat u zich aan de regels houdt. Zo mag u met een auto die aangemeld is voor auto export en is uitgeschreven uit het kentekenregister nog maar 14 dagen rondrijden. In die periode voor de export moet de auto tevens verzekerd zijn.

Wij kunnen u informeren over waar u zich aan dient te houden. Als u dat doet, komt alles in orde met de auto export en hoeft u zich nergens druk over te maken.